En god opskrift på fyldt kylling med creme fraiche dressing, en opskrift, som er sjov hvis man skal have gæster til frokost. Det tager nemlig lidt længere tid end blot et stegt kyllingebryst, men det smager lækkert og er lidt anderledes.
Man kan som sådan fylde sin kylling med lige det man har lyst til, men disse farver er bare så fine og smager så lækkert.
Som man måske kan se på billederne, så servede jeg disse kyllingeruller med en grøn salat med DENNE salatdrys til en frokost med søde blogger-damer. Skal man bruge det til mange mennesker eller måske en mere mættende aftensmad, så kan man også lave hjemmelavede ovnkartofler.
Denne opskrift er udviklet til REMA1000’s glutenfrie opskriftsunivers.
Fyldt kylling med creme fraiche dressing
Udstyr
- Tandstikker eller grillspyd
Ingredienser
- 4 kyllingebryst
- 100 g broccoli uden stok
- 250 g frisk mozzarella
- 8 grønne asparges
- 1 tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. salt
- peber
- 2 dl creme fraiche
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ spsk. sweet chilisauce, uden gluten
- ½ tsk. salt
Sådan gør du
- Bank kyllingebrysterne så flade som muligt, dette gøres lettest ved at skære det næsten igennem på den flade led og derefter banke på hele fladen
- Kog broccolien let
- Knæk enderne af aspargeserne
- Midt på hvert kyllingebryst fordeles 2 asparges, lidt broccoli og frisk mozzarella
- Drys med hvidløgspulver samt salt og peber
- Rul kyllingebrystet sammen om fyldet og luk det med tandstikker/spyd
- Bag i ovnen på 200 oC i 25-35 minutter eller til kyllingen er gennemstegt
- Imens kyllingen er i ovnen røres dressingen
- Kom creme fraiche i en skål, pres hvidløg her i og tilsæt chilisauce og salt
- Rør grundigt rundt og lad stå til servering
Der er endnu ingen kommentarer.