Glutenfri is hos Paradis Is

Jeg var til det mest geniale event i dag! Jeg var inviteret til en hyggelig formiddag hos Paradis Is i Odense, hvor vi hørte en masse om deres lækre is.

Faktisk har jeg været stor fan af isen hos Paradis Is i mange år. I min helt første tid med cøliaki var det så svært at finde ud af hvad man kunne tåle og hvad man ikke kunne tåle. En sommerdag stoppede jeg op hos Paradis og spurgte om de mon havde en sorbet eller andet der var glutenfri. Den søde mand, som stod bag disken (der faktisk er ejer af butikken, fandt jeg ud af i dag) sagde med et smil at de fleste af deres is faktisk var glutenfri.

Så siden har jeg vidst det var et sikkert sted at gå hen – heldigvis, for deres is smager himmelsk!

Jeg lærte i dag lidt mere om hvorfor deres is smager så fantastisk. For hos Paradis Is laver de deres is selv, fra bunden hver eneste dag! Der bruges kvalitets råvare hvor både fløde og mælk er økologisk lige så vel som alt frugten kommer friskt og ikke fra frost.

De tilsætter dextrose til deres is som stammer fra majs, så der er intet at være nervøs for. Selvfølgelig skal man ikke vælge deres varianter med Oreo eller andre ting, som også udenfor isens verden inderholder gluten. Men i dag, var der 12 ud af 16 varianter der var uden gluten.

De er også ved at indføre små skilte, som viser om isen er glutenfri, vegansk, laktosefri osv. Et koncept jeg er kæmpe fan af, for jeg elsker når man selv stille og roligt kan vælge uden at skulle spørge sig frem og være “anderledes”.

Så er I også ved at smelte væk i varmen – så kan I roligt gå til Paradis Is og fylde maverne.

Pernille

, , ,

5 Responses to Glutenfri is hos Paradis Is

 1. Camilla 12. juni 2018 at 13:05 #

  Hvordan ift kontaminering, er de opmærksomme nok på det?

  • Pernille 14. juni 2018 at 17:12 #

   Mange af deres butikker tilbyder også at man kan ringe dagen i forvejen – så sørger de for at man får fra friske bøtter is uden kontaminering 🙂

 2. VenterPaaVinBlog 18. juni 2018 at 13:24 #

  Øj, jeg fik lyst til guf!

  – A

  • Pernille 18. juni 2018 at 15:08 #

   De er alle kalorierne værd 😉

 3. Christian 21. december 2019 at 17:41 #

  Der har aldrig været gluten i is!!!
  Kun hvis man bevist tilsætter det!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.