Wokshop i Lyngby

Det er efterhånden længe siden, jeg havde denne fantastisk gode oplevelse, men da jeg i dag sorterede billeder på min telefon, blev jeg mindet om, at jeg helt har glemt at give dette tip videre til jer.

Min veninde og jeg var på en shoppetur i Lyngby og skulle i den forbindelse have en ordentlig frokost. Da vi langt fra er kendt i byen, gik vi egentlig efter et sted, som lignende nogle der serverede en god salat. Men på vores vej kom vi forbi stedet Wokshop, liggende på et hjørne af hovedgaden.

Ikke nok med at det var brand hyggeligt at sidde ved høje borde i lange rækker, så var der den mest energiske og venlige tjener. Han sprang rundt for at gøre oplevelsen så god som muligt for os. Jeg frygter altid lidt for spørgsmålet “Kan I servere nogle retter uden gluten?”, på restauranter hvor tjenerne ikke er total flydende på Dansk. Jeg frygter altid misforståelser og efterfølgende dårlig mave. Men denne søde tjener blinkede ikke to gange, før han ivrigt udpegede mindst 10-12 forskellige retter på deres store menukort, som jeg sagtens kunne tåle.

Jeg gik med en kyllingeret med sur og sød sauce med løg og peberfrugter. Jeg bestilte ekstra cashewnødder og det var dejligt så mange man  fik med der. Så det kan bestemt anbefales. Desværre var der mørk hyggebelysning, så jeg beklager at mine billeder er lidt mørke. Men lækkert og anbefalelsesværdigt er det helt sikkert og bestemt ikke sidste gang jeg spiser hos dem!

Wokshop

Wokshop

Jeg har i øvrigt som noget nye samlet alle mine oplevelser som “Glutenfri i byen” i en menu under Guides/Tips. Her vil jeg løbende samle alle mine oplevelser og forhåbentlig kan jeg på den måde hjælpe jer til lettere at navigere blandt de forskellige tilbud. Da jeg desværre ikke har råd til at spise ude hver eneste dag, vil det nok ikke gå så hurtigt. Men jeg lover løbende at opdatere og dele mine oplevelser med jer.

 

Pernille

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.