Vi havde venner på besøg i weekenden til god mad og hygge. Som en lille pre-dinner snack havde jeg lavet min all time favorit dadel/bacon-snack. Jeg kan rigtig godt lide at nusse rundt i køkkenet, inden der kommer gæster. Især fordi jeg godt kan lide at lave god mad, gøre hyggeligt og at der er rart, når der kommer besøg. Dog har nusse-hyggeriet det med at trække lidt i langdrag, og jeg er altid lidt last minute, selv om jeg gang på gang prøver at have alt klappet og klart til gæsterne ankommer. Derfor har jeg set lyset i at have en lille pre-dinner snack sådan, at der lige er lidt til gæsterne, mens jeg får de sidste ting færdige i køkkenet.
Har I ikke prøvet dadel/bacon snacks før, så kan det kun anbefales at give det et skud. De er simpelthen så gode. Mange har prøvet dem, når de kommer her på visit, mange er af den tro, at bagte dadler ikke er ret lækre, men alle har været helt vilde med dem. Så jeg håber I også vil give dem et forsøg.
Nu hvor tiden snart er til det, så er de faktisk rigtig geniale en nytårsaften som nytårstale snack, mens man hygger over en velkomstdrik.
Dadler med bacon
Ingredienser
- 12 dadler
- 1 pk. bacon i skiver
Sådan gør du
- Udsten dadlerne
- Skær baconen over i halve
- Sno baconen rundt om dadlen
- Placer på en bageplade med bagepapir med baconsamlingen nedad
- Bag på 200 grader i ca. 15 minutter til baconen er sprød
Der er endnu ingen kommentarer.