
Jeg er rigtig stor fortaler for æg og æggepandekager. De har lige den perfekte kombination af sprødhed og saftighed. Derfor laver jeg altid æggewraps, når menuen herhjemme står på burritos.
Det er lettere at lave end en hjemmelavet glutenfri majspandekage og det er helt sikkert også sundere. Man kan jo lave dem i mange udformninger med fyld, dressing osv. Men her får i min seneste version.
Her har i fået mængder til 3 stk. med rigeligt fyld er min erfaring at en pr person er passende. Du kan også lave så der er til madpakken. Det er nemlig en mega lækker madpakke at have med dagen efter. Mit bedste råd af alle, når man er glutenfri – tag resterne med på madpakken og glem bekymringerne om mad i kantiner eller kedeligt, tørt og dyrt glutenfri brød.

Æggewrap
Ingredienser
- 5 æg
- 2 tsk. loppefrøskaller, fin
- 1 stor spsk. skyr eller 3 spsk mælk
- 1 spsk. olie, smør eller kokosolie
Fyld
- 300 g kød fyldt med krydderi efter eget valg
- ½ agurk
- 2 tomater
- 1 ds. majs
- ⅓ salathoved
- creme fraiche dressing, uden gluten
Sådan gør du
- Risk æg, husk, skyr sammen med lidt salt og peber og lad det stå i ca. 5 min.
- Opvarm en gryde med lidt olie og brun kødet her i.
- Når kødet er gennemstegt tilsættes krydderierne og smages til med salt og peber.
- Skær alle grøntsagerne ud.
- Opvarm smagsneutralt olie, smør eller bedre kokosolie på en pande. Det er vigtigt at hele panden er fedtet til, for ellers så hænger æggemassen nemt ved.
- Pisk op i æggemassen en sidste gang.
- Steg 1/3 af æggemassen på panden som en pandekage i et par minutter på hver side.








Der er endnu ingen kommentarer.