Æggewraps ala burritos

Glutenfri burritos 2

Jeg er rigtig stor fortaler for æg og æggepandekager. De har lige den perfekte kombination af sprødhed og saftighed. Derfor laver jeg altid æggewraps, når menuen herhjemme står på burritos.

Det er lettere at lave end en hjemmelavet glutenfri majspandekage og det er helt sikkert også sundere. Man kan jo lave dem i mange udformninger med fyld, dressing osv. Men her får i min seneste version.

Her har i fået mængder til 3 stk. med rigeligt fyld er min erfaring at en pr person er passende. Du kan også lave så der er til madpakken. Det er nemlig en mega lækker madpakke at have med dagen efter. Mit bedste råd af alle, når man er glutenfri – tag resterne med på madpakken og glem bekymringerne om mad i kantiner eller kedeligt, tørt og dyrt glutenfri brød.

Glutenfri burritos æggwrap

Æggewrap

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Aftensmad, Frokost
Antal 3 stk.

Ingredienser
  

Fyld

  • 300 g kød fyldt med krydderi efter eget valg
  • ½ agurk
  • 2 tomater
  • 1 ds. majs
  • salathoved
  • creme fraiche dressing, uden gluten

Sådan gør du
 

  • Risk æg, husk, skyr sammen med lidt salt og peber og lad det stå i ca. 5 min.
  • Opvarm en gryde med lidt olie og brun kødet her i.
  • Når kødet er gennemstegt tilsættes krydderierne og smages til med salt og peber.
  • Skær alle grøntsagerne ud.
  • Opvarm smagsneutralt olie, smør eller bedre kokosolie på en pande. Det er vigtigt at hele panden er fedtet til, for ellers så hænger æggemassen nemt ved.
  • Pisk op i æggemassen en sidste gang.
  • Steg 1/3 af æggemassen på panden som en pandekage i et par minutter på hver side.
Glutenfri burritos
Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.