Glutenfri yoghurtboller

Glutenfri yoghurtboller

Svampede glutenfri yoghurtboller der også smager godt dagen efter. De er super simple at lave og kræver ingen forberedelsestid, da de hæver ved hjælp af bagepulver. Du behøver altså ikke tænke mere end de 30 minutter forud, som det tager at røre ingredienserne sammen og bage dem.

Jeg har virkelig været igennem mange forsøg for at få denne opskrift på glutenfri yoghurtboller til at blive helt perfekt. Men nu sidder den lige i skabet og jeg har glædet mig til at dele den med jer.

De kan både bruges til morgenmad med ost, sandwichbrød til frokosten eller som en blød lys fødselsdagsbolle.

Glutenfri Yoghurtboller (6 stk)

300 g yoghurt netural
3 æg
20 g FiberHUSK
75 g majsmel
65 g TJOIS basismelmix eller Schär melmix B
1,5 tsk bagepulver
salt
Evt. en knivspids kardemomme (kan undlades)

  • Opvarm ovnen på 210 grader varmluft
  • Bland æg og yoghurt i en skål, rør det godt sammen til en sammenhængende masse
  • Bland alle øvrige ingredienser i en anden skål
  • Rør i æggeblandingen mens de tørre ingredienser tilsættes. Det er vigtigt der røres straks, da husken ellers begynder at klumpe og de klumper er rigtig svære at røre ud
  • Lad dejen hvile i 5 minutter
  • Med en ske placeres en klat dej på en bageplade med bagepapir
  • Lad bollerne have god afstand på bagepladen
  • Bag I 22-25 minutter på 210 grader varmluft

De glutenfri yoghurtboller kan sagtens fryses og varmes når de skal bruges.

Vil du have andre opskrifter på glutenfri brød? Så se alle mine opskrifter lige HER.

Glutenfri yoghurtboller
Pernille H Petersen
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.