Glutenfrimagi på sociale medier

TAK! Første og fremmest vil jeg gerne sige TAK til jer allesammen, for den kæmpe opbakning i har givet mig med hensyn til mit samarbejde med REMA1000 og det glutenfrie opskriftsunivers som i finder HER. Alle de søde kommentarer på de sociale medier, har varmet mit hjerte og kun gjort mig endnu mere sikker på, at det nok skal blive rigtig godt og valget om at samarbejde med REMA1000, var helt rigtigt, for mig og for bloggen.

Der er kommet mange nye følgere til og derfor vil jeg lige gøre opmærksom på hvordan men bedst muligt får opdateringer om alle de glutenfrie opskrifter samt tips og tricks til at leve med cøliaki, som bringes på bloggen.

Facebook

Jeg poster på Facebook hver gang jeg også laver en indlæg på bloggen. Her kan du også se billeder fra min hverdag, som ikke ender på bloggen. Du finder Glutenfrimagi på Facebook HER.

Facebook

Bloglovin’

Desværre sørger Facebook ikke for at sende det ud til jer alle, medmindre jeg betaler for det. Så vil du være sikker på at se når der er nye indlæg, kan man følge bloggen på Bloglovin’Du finder Glutenfrimagi HER. Det er gratis at oprette en profil og man kan følge en masse spændende blogs derinde. Det er så smart at den automatisk gemmer ulæste indlæg, så man i fred og ro kan læse dem når man har tid.

Bloglovin

Instagram

En af de apps, som jeg bruger mest tid på. Efterhånden også langt mere tid end jeg bruger på Facebook. Her deler jeg både billeder af min mad, men også små glimt fra de ting, jeg oplever i hverdagen. Mest hvad angår madoplevelser. Der er så meget fin inspiration at finde på Instragram og jeg synes bare, der er så mange fine billeder, som man kan kigge på i timevis. Jeg tagger altid mine billeder med #glutenfrimagi og @glutenfrimagi. Det er her I kan finde mig og min profil. Hvis I laver nogle af mine opskrifter, må I meget gerne tagge mig med de to, så jeg kan se dem og følge med i jeres oplevelser med mine opskrifter. Måske I prøver dem af i en ny og anderledes version. Det er altså svært at skjule, at jeg synes Instagram er helt fantastisk, glutenfrimagi finder i HER.

Instagram

Har du nogle spændende blogs, som du følger på sociale medier? Jeg elsker at opdage nye blogs, så tip mig endelig i kommentarfeltet hvis der er nogle, som du synes, jeg bør følge.

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.