En dag med cøliakiforeningen!

Jeg er så glad for at kunne dele denne nyhed med jer. Jeg får nemlig muligheden for at invitere jer læsere med til en hyggelig dag sammen med andre, som lider af cøliaki.

Cøliakiforeningen afholder mange spændende arrangementer rundt omkring i landet og d. 3 oktober er turen kommet til en hygge-dag i Odense. Vi skal mødes hos en af medlemmerne fra styregruppen og bestiller lækre glutenfri sandwich udefra, som skal nydes over en snak og deling af erfaringer om det at have cøliaki.

Jeg er inviteret med for at give mine erfaringer omkring det at leve et liv som ung med cøliaki. Jeg lover at fylde rygsækken med gode tips og tricks, men ser også frem til forhåbentlig at møde nogle af jer ude på den anden side af skærmen. Jeg glæder mig til at lære noget nyt og forhåbentlig få en masse gode erfaringer med hjem fra jer deltagere.

Vil du med til en hyggelig dag sammen med Cøliakiforeningen lørdag d. 3 oktober, så kan du tilmelde dig ved at skrive eller ringe til Mette Dall, 2897 6825 eller fyn(at)coeliaki.dk. Er du medlem af cøliakiforeningen så koster det 65 kr. at deltage. Er du ikke medlem, skal du bestemt ikke snydes, men kan deltage for 100 kr. (inkl. sandwich). Betaling sker på stedet

Du kan læse lidt mere om arrangementer på Cøliakiforeningens hjemmeside lige HER.

Pernille 2

Pernille

, ,

2 Responses to En dag med cøliakiforeningen!

 1. sandra 13. oktober 2015 at 14:25 #

  Hej Pernille
  jeg vil bare sige tak for en hyggelig dag i Odense, da jeg endelig fandt jer.
  Det er super svært, at være nydiagnosticeret og ung, så tak for en dejlig eftermiddag!
  Du fik cøliakien bragt “Down to earth”, hvilket var utrolig rart!
  Mvh Sandra

  • Pernille 17. oktober 2015 at 16:28 #

   Hej Sandra 🙂
   Tusind tak for de søde ord, de varmer mere end du aner! 🙂
   Jeg synes også, det var en super dejlig dag. Det er altid rart at kunne dele sine oplevelser og erfaringer med andre i samme båd.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.