5 Fødselsdagsønsker

Ønsker

Som nævnt i mit indlæg i går, har jeg fødselsdag i morgen. Jeg glæder mig mere end et lille barn til at skulle hygge mig med familien i morgen aften og veninderne på lørdag. I anledning af min fødselsdag har jeg selvfølgelig skrevet en ønskeliste, et udpluk af de ønsker, som hører til mad og køkkenkategorien har jeg samlet her.

5 Fødselsdagsønsker

1. Jeg har set med i alle sæsoner af Bagedysten og er dybt imponeret over deres madkunst. Er især vild med deres små halvkugler af mousse og hele chokoladekugler. Hvis jeg selv skal i sving behøver jeg grej som den HER.

2. For lidt tid siden ødelagde vi vores skraldespand, hvilket gør jeg ENDELIG har en grund til at erhverve mig skønheden fra Vipp som findes HER.

3. Der er her i sommers åbnet en Dunkin Donut her i Odense, det har gjort min craving for donuts uendelig stor. Desværre må jeg lave dem selv når de skal være glutenfri, derfor ønsker jeg mig formen som findes HER.

4. Som i nok har bemærket, så samler jeg på et mix af Royal Copenhagen. Der står mange af deres ting på min ønskeliste, men jeg er vild med denne dybe tallerken som blandt andet kan købes HER.

5. Jeg er nok verdens største fan af Johan Bülow, jeg har i mit tidligere job hyret ham til et foredrag og jeg er vildt imponeret over hans historie. Jeg er også vild med hans lakrids og er småforelsket i hans nye versioner i anledning af julen. De fine julekugler kan købes HER.

Har I nogle fine ting på jeres ønskeliste, nu er det jo også snart jul?

 

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.