Glutenfrimagi i din postkasse

REMA1000

Fra i dag og frem til på lørdag boltrer jeg mig i tilbudsavisen for REMA1000. Og lige netop i denne uge har de rigtig mange gode glutenfrie varer på tilbud, samt nye partivarer i butikkerne. Hvilket er grunden til at der også sættes fokus på deres glutenfrie opskriftsunivers på deres eget website, som jeg udvikler opskrifter til.

Jeg kan også se på mine besøgstal disse dage at der kommer en hel del nye læsere til, jeg er meget taknemmelig for at I vil kigge ind forbi. Hvilket er grunden til, jeg i dette indlæg lige vil give jer en guidet tour rundt på bloggen.

  • Opskrifter: I den fane som meget passende hedder ‘Opskrifter‘ kan man enten klikke eller holde musen over fanen. Her gemmer der sig forskellige kategorier alt efter hvad man leder efter. Det være sig morgenmad, aftensmad, brød, kager eller andre søde sager.
  • Guides/Tips: Her gemmer der sig flere forskelligt kategorier, som alle er med til at hjælpe dig let igennem en glutenfri hverdag. Jeg samler mine egne tips/tricks, hvilket kunne være en oversigt over glutenfri øl, slik chokolade og meget mere, jeg har lavet et glutenfrit opslagsværk, som især kan være brugbar, hvis man er ny med cøliaki. Jeg har en side som hedder Glutenfri i Byen, hvor jeg samler alle de steder, jeg har besøgt med succes både i Danmark men også i udlandet.
  • Sociale medier: Jeg er selvfølgelig også at finde på de sociale medier. Ønsker du at få notifikationer hver gang der kommer et nyt indlæg, samt have mulighed for let at gemme det til senere brug, så er det med at klikke ind på Bloglovin’, her kan man gratis og let oprette en bruger og på den måde ikke misse noget. Desuden finder I mig på Facebook med profilen ‘Glutenfrimagi’ samt på Instagram med brugernavnet ‘glutenfrimagi’.

Desuden vil jeg sige at jeg har de mest seje følgere, som er gode til at kommentere og give fifs i kommentarfeltet, så det kan også betale sig, at tage et kig der i, på nogle af de opskrifter og guides, som ligger herinde.

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.