Glutenfrimagi Nyhedsbrev

  
Jeg har en virkelig klog far! Han er reklame-/marketingsmand og har hjulpet mig rigtig meget med at tænke tanker omkring min blog. Den seneste tid har han gået lidt til mig, fordi han synes, jeg burde oprette et nyhedsbrev. Jeg synes i starten, det var en lidt tosset ide, det vil kræve en masse tid, som jeg ikke synes jeg har.

Men så begyndte jeg at observere mig selv lidt. Jeg læser faktisk en stor del af de nyhedsbreve, som jeg selv modtager, de uinteressante sorterer jeg nemlig hurtigt fra. Så i anledningen af at det i dag er 1 år siden at jeg udgav det første blogindlæg, hvorfor så ikke springe ud i selv at kunne glæde jer fantastiske læsere med spændende læsning i et Glutenfrimagi Nyhedsbrev.

Jeg er endnu ikke helt fastlagt på hvad nyhedsbrevene kommer til at indeholde, men det bliver helt sikkert noget andet end det, som kommer på bloggen. Jeg tænker, det kunne være specielle opskrifter, hemmelige tips og tricks til brug i hverdagen eller måske nogle mere personlige indlæg, som jeg ikke ønsker bragt på bloggen… Eller måske noget helt fjerde, byd gerne ind i kommentarfeltet, hvis der er ønsker til indhold i nyhedsbrevet.

Det vil ikke være et nyhedsbrev, som udkommer i hyppig mængde, men jeg tænker at 2-4 stykker om året er passende til en start. Så du skal ikke frygte at blive spammet ned.

Jeg er allerede godt i gang med at arbejde på det første nyhedsbrev, så skal du være med lige fra starten, så tilmeld dig Glutenfrimagi Nyhedsbrev allerede NU.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev HER eller ved at indtaste din mailadresse og tryk ‘Tilmeld’ nedenfor.

Er du på tablet eller telefon, kan du tilmelde dig ved at scrolle helt ned i bunden eller trykke HER.

Husk, du skal bekræfte din tilmelding via den mail, som kommer til dig i din indbakke. Herefter står du på listen og vil modtage mit nyhedsbrev fremover.

Man kan altid framelde sig nyhedsbrevet, hvis man ikke længe ønsker at modtage e-mails fra mig.

Pernille

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.