Nye spændende ting sker..

Der er en ting, som jeg har glædet mig super meget til at kunne dele med jer her på bloggen. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med ingen ringere end REMA 1000.

Og hvad kommer det så til at betyde for bloggen og de indlæg, jeg laver herinde?

En del af samarbejdet betyder, at nogle af mine kommende opskrifter vil være at finde både her på bloggen men også inde på REMA 1000s madunivers. Har du endnu ikke besøgt det, kan du finde det lige HER. I første omgang har vi offentliggjort 5 glutenfrie opskrifter Hvidløgsfoldebrød, Varmrøget laks, Glutenfri SlidersBrownie Sticks og Mozzarella-sandwich. Alle opskrifter vil også løbende blive lagt herind på bloggen.

Vi har en masse spændende ting på tegnebrættet og jeg glæder mig til, at jeg hen ad vejen kan løfte sløret for de forskellige ting.

Vil nogle af mine indlæg være sponsorerede af REMA 1000?

Ja, det vil de og der vil blive gjort opmærksom på det i de pågældende indlæg. Men, jeg vil som altid kun skrive om ting, som jeg kan stå inde for og synes om. Jeg vil gøre mit ypperste for, at I får de bedste og mest inspirerende indlæg, fordi jeg nu kan få nogle gode og spændende produkter at arbejde med til mine opskrifter her på bloggen og på www.rema1000.dk.

Hvorfor indgå sådan et samarbejde?

Jer, der har læst med på bloggen i noget tid, vil vide, at jeg altid har sværget til produkterne fra REMA 1000. Derfor er jeg rigtig stolt over vores samarbejde. De har et godt udvalg af specifikke glutenfri produkter, men derudover er en del af produkterne fra deres eget mærke også lavet uden gluten. Hvilket altså er med til at nedbringe et madbudget væsentligt.

Det er helt vildt at tænke på, at min lille blog kun har eksisteret i knapt 9 måneder og allerede har givet mig så mange gode oplevelser. Jeg er så glad for, at I gider at læse med, uden jer søde læsere ville intet af dette være muligt. TAK!

headerBlogger_1634x900

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.