Aprils bedste…

Jeg har tænkt mig at tyvstjæle et super sjovt koncept til min lille blog. Jeg faldt her i weekenden over dette indlæg hos Trines Wardrobe, det går ud på at man som læser, kan give sit besyv til hvilken af hendes outfits fra den forgange måned, som man bedst kunne lide.

Da jeg ikke blogger om mode men om mad, tænkte jeg det er ok at sjæle og tilpasse. Det kunne give mig et super godt indblik i, hvad det er, I som læsere bedst synes om. Jeg følger selvfølgelig flittigt med på min Google Analytics, som er et værktøj, til at se, hvordan I læsere bevæger jer rundt på min blog. Det jeg ikke kan se ud af tal, er de tanker I har om opskrifterne. Så jeg vil gerne starte en lille tradition, hvor jeg hver måned ser tilbage på de nye opskrifter og dermed forhåbentlig får en masse feedback fra jer læsere om hvilken, I synes, er den bedste opskrift i April. Har I lyst til at lege med?

Aprils bedste

 1. Ingefær-shot (HER) // 2. Sundere banan-choko-kage (HER) // 3. Glutenfri hveder (HER) // 4. Brændende kærlighed (HER) // 5. Chokolade mandler (HER) // 6. Chokolade sushi (HER)

Man kan da vist tydeligt se at april har båret præg af en ustyrlig sød tand. Er der nogle af jer som har nået at prøve nogle af opskrifterne? Jeg vil rigtig gerne høre hvilken opskrift, som I synes, er aprils bedste..

Pernille

, ,

5 Responses to Aprils bedste…

 1. Rigmor Chistensen 1. maj 2016 at 10:50 #

  Har prøvet glutenfri hveder, de er super gode, men brugte laktose fri mælk , da jeg ikke kan tåle laktose.

  • Rigmor Chistensen 1. maj 2016 at 10:51 #

   super gode

  • Pernille 3. maj 2016 at 22:00 #

   Dejligt du kunne lide opskriften 🙂 Fedt at høre de også fungerer i laktosefri udgave 🙂

 2. Ingrid Lund madsen 1. maj 2016 at 19:31 #

  Har bagt hvederne, de var gode.

  • Pernille 3. maj 2016 at 21:59 #

   Dejligt at høre du kunne lide dem 🙂 Jeg synes også selv de smagte lige som de skulle 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.