Burgerwrap af spidskål

Burgerwrap

Jeg er efterhånden kommet mig over Tinderbox, som var fyldt med en masse god og glutenfri mad. Sikke en oplevelse at tage på festival og kunne spise med af nogle af de bedste ting de havde derude. Som I har kunne følge HER på min Facebook-profil, har jeg nydt godt af både Chili Con Carne, Stegt flæsk og persillesovs, men også en gang sushi og en økologisk glutenfri landpølse. Men nu skal jeg altså også op på ‘sundheds-hesten’ igen og skære lidt ned på stivelse og sukker.

Da knoldselleri ikke lige falder i den bedste jord hos alle, har jeg længe gået og funderet over, hvordan man kunne lave en burger ved brug af naturlige råvarer, som kan købes i et supermarked. Da man så ikke skal stå og bage i timevis inden man kan sætte tænderne i en velsmagende bruger.

Jeg blev derfor inspireret da jeg læste for noget tid på Instagram at Max Burger i København nu tilbyder burgers lavet i salathoved. Så derfor tænkte jeg, der måtte udforskes alternativer. Da jeg er ret stor tilhænger af spidskålswrap med falaffel, gav jeg den et skud til burgeren. Resultatet blev virkelig godt og velsmagende. Det er meget sommerligt og er et rigtig godt alternativ til en selleribolle til burgeren.

Du kan selvfølgelig bruge lige det fyld du bedst kan lide i din burger. Men her er en opskrift på den helt klassiske version.

Ingredienser – Burgerwrap af spidskål (2 personer)

1 spidskål
2 tomater
1/3 agurk
1 avokado
350 g hakket oksekød
1 pakke bacon i skiver
4 skiver ost
1 rødløg
Glutenfri Ketchup (Jeg bruger altid Heinze)
Mayonnaise

  • Steg din bacon på en pande
  • Form kødet til bøffer og steg dem først på den ene side på panden i fedtet fra baconen
  • Vend bøffen og læg en skive ost på hver bøf og lad dem ligge et par minutter til den er smeltet
  • Tag forsigtigt bladene af spidskålen (jeg synes det er lettest hvis stokken skæres af først)
  • Snit grøntsagerne
  • Server og lad folk samle deres burger selv

Samle selv mad er simpelthen bare så hyggeligt og nok også derfor jeg synes denne ret er et hit. Du kan bruge lige den dressing som du bedst kan lide men jeg synes ketchup og mayonnaise gør det rigtig godt sammen, hvis man ikke vil ud i nogle vilde kombinationer.

Glutenfri Burgerwrap

Glutenfri Burgerwrap

Pernille

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.