Året der gik 2015

Sikke et forrygende år 2015 har været for min lille blog. Jeg sidder her i sofaen og venter på at TV2 skruer op for deres “store øjeblikke 2015” og tænkte temaet selvfølgelig skal forlænges helt herind på bloggen.

Jeg har fundet en fantastisk smart side, som har fundet mine 9 mest likede billeder på Instagram i 2015. Og jeg må erklære at I er lige så glade for jordbær og søde sager som jeg er. Det er også et år hvor jeg har indledt mit samarbejde med REMA1000 om at udvikle glutenfrie opskrifter til deres glutenfrie opskriftsunivers.

Insta2015

Er du til jordbær trifli i glas kan du finde her HER, glutenfri sticks HER, glutenfri hindbær lagkage HER, glutenfri energibarer HER.

Da jeg var i gang med at se tilbage på det forgangne år, tog jeg en tur ind forbi besøgstallene på bloggen og har derfor fundet de 5 mest læste indlæg herinde. Det er igen de søde og usunde sager som vinder, I er læsere lige efter mit hoved!

Glutenfri øl

Det mest læste indlæg i år har været min lille guide til glutenfrie øl. Ikke nok med at det var sjovt at lave, så er jeg kæmpe fan af hvor søde og gode I er til at kommentere med bidrag og input til listen. Jeg har forsøgt så godt jeg kan at få alle jeres inputs med. Så den hele tiden er opdateret. Det er simpelthen så fantastisk at vi sammen kan forme indlæggene, det er altså sjovere når I er med på sidelinjen. Indlægget finder I HER.

Jordbærtærte

På en stærk anden plads ligger min absolutte yndlingskage, om jeg så kunne tåle en proppet med gluten, så ville jeg til hver en tid vælge den her. Jeg er vild med den er så sød og svampet, lige som sådan en jordbærtærte skal være. Opskriften er lige HER.

Raw chokoladekage

Godt nok er den her i den sundere end af skalaen da den både er uden sukker og gluten, men den er virkelig god og jeg kan godt forstå I er mange, som har kigget ind forbi den opskrift mere end én gang. Opskriften er lige HER.

Havreboller

Den næste er disse lækre havreboller, det er lavet udfra Urtekrams glutenfrie serie, som jeg var så heldig at få lov til at teste, du kan læse opskriften lige HER. Jeg er ret stor fan, men mine egne yndlingsboller er nu stadig DISSE.

Oreokage

Den sidste opskrift er den mest grissede opskrift jeg har herinde, tror jeg. Det er en oreokage på bund af oreo, selvsagt, hvilket kombineres mes hvidchokolademousse som krydres med mørkchokolademousse. Det er en sukkerbombe og den smager fuldstændig fantastisk. Opskriften er HER.

Selvfølgelig skal I have en joker I anledning af det nye år, det er opskriften på nogle små lækre kransekagebidder, de er hurtig lavet, så står du og mangler noget at komme i munden når klokkerne ringer i morgenaften, så kan du nå det endnu. Opskriften får du HER.

2014-12-31 12.07.20-1

Hvilken opskrift har været din yndlings i år?

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.