Odense Sommerrevy og Tips til Stockholm

Odense Sommerrevy


Sikken en aften jeg havde i går! Dem af jer, som læste med igår, bemærkede måske at jeg bevægede mig lidt ud på dybt vand og tog med de andre søde @Odensebloggers til præmiere på Odense Sommerrevy.

Jeg er vild med at der starter så fede ting op i Odense og jeg må ærligt indrømme at jeg grinede så tårerne trillede og kinderne gjorde ondt af bare smil og glæde. Første joke indeholdt laktosefri kage, så jeg var solgt! Selv om aftenen ikke var den varmeste, så er teltet varmet godt op og der var simpelthen så hyggeligt, og med den stemning samt fantastiske scene set-up, frøs jeg ikke et sekund.

Har du også lyst til at opleve showet, så kører det frem til 11. juni på Engen i Odense og billetterne kan købes lige HER.

Om lidt drager jeg afsted til Stockholm for at fejre at min søde morfar fylder 75! Miniferien skal bruges deroppe og mit håb er, at dagene  skal forsødes med shopping og dejlig mad. Så ligger du inde med gode glutenfrie spisesteder i Stockholm, så ville jeg blive mægtig glad, hvis du smider en lille kommentar, så jeg kan stikke næsen forbi og undersøge det nærmere. Jeg har aldrig været i Stockholm og jeg ved jo Sverige skulle være et rent mekka for glutenfri, så jeg er rigtig spændt og tager meget gerne imod alle de tips i måtte ligge inde med. Som tak lover jeg at der kommer en guide til det glutenfrie Stockholm på bloggen når jeg er hjemme igen.

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.