Mine bedste sommeropskrifter

Sommeren betyder is, jordbær og grillmad, desværre også ofte en del klassikere, som betyder gluten i lange baner. Jeg selv har nogle sommer-livretter som koldskål med kammerjunker, pizza fra grill og jordbærtærte. Så dem har jeg selvfølgelig fundet ud af at knække koden til i en glutenfri version.

Så mangler du inspiration til sommerens opskrifter, så har jeg her nedenfor samlet de af mine opskrifter, som jeg selv nødigt ville leve uden!

kammerjunker

Glutenfrie kammerjunker (HER) er en sikker vinder! Selv om flere supermarkeder er begyndt at forhandle dem, så er det nu let at lave selv om man kan lege med smagen lige som man har lyst.

sommersalat

Sidste sommer kom der en sprøde sommersalat (HER) på bloggen, jeg har selv lavet den en del gange og den slår bare aldrig fejl.

Pizza

Noget af det bedste ved sommeren er at man kan grille sin pizza, med den glutenfrie version er det lidt besværligt, men det er hele arbejdet værd da bunden bliver så sprød og lækker. I kan finde min opskrift med brødblandingen fra REMA1000 (HER).

Mangois

Sommeren er indbegrebet af is, så vil du gerne lave en kalorielet en hjemme i køkkenet, så kan denne mangois (HER) sagtens gøre arbejdet.

Jordbærtærte

Hvis jeg kunne vælge én ting, jeg skulle spise hver eneste dag resten af mit liv, så vil det blive jordbærtærte! Jeg har eksperimenteret med mange forskellige opskrifter, men favoritten er lige HER.

Jordbærroulade

Sidste år fik jordbærtærten en fætter, jordbærrouladen (HER)! Jeg er stor fan og den er virkelig god og fyldt med kalorier, lige som det skal være.

smores

Sidste sommer blev jeg helt varm om hjertet, da jeg kunne se hvor glade i var for tippet om den perfekte kombination af glutenfrie S’mores og Sticks (HER).

Pernille

, ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.