Majs bedste…

Endnu en måned er fløjet afsted og det betyder at det er tid til lige at se kort tilbage på hvad den forgangne måned har bragt med sig. Jeg må sige, jeg denne gang synes tiden bare er fløjet forbi mig. Måske er det de lysere dage og de varme timer, som man bare ikke kan få nok af.

Maj måned har budt på noget lidt nyt, nemlig en lille maj-søndags-serie, hvor jeg har interviewet nogle af de vigtigste personer i mit liv. Jeg startede selv ud med at fortælle om det at bo med min kæreste, som tåler gluten (HER), så røg han direkte i den varme stol og skød tilbage med hvordan det er at bo med en, som tåler gluten (HER), min mor fulgte op med det at have et barn med cøliaki (HER) og min barndomsveninde, satte fokus på det sociale-aspekt i at have en veninde med cøliaki (HER).

Jeg må endnu en gang sige, det er fantastisk at I har taget så godt imod de indlæg, det gør, jeg igen en anden gang tør finde på noget nyt og personligt til mine indlæg her på bloggen.

Nu til det, som det hele handler om… Mine opskrifter, maj bød på lidt af hvert både indenfor det søde, det usunde og det praktiske. Hvilken opskrift var jeres favorit?

Favourit maj

  1. Brownie-drøm (HER) // 2. Banan-Sticks (HER) // 3. Kokos-bites (HER) // 4. Burger med karamelliserede løg og hjemmelavet mayo (HER) // 5. Grillet avokado-sandwich (HER) // 6. Cæsarsalat (HER)

Og så var der lige den her fætter, som ikke var mad men en læskende is-te med pebermynte og citrongræs (HER).

Fredsted

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.