Sund Mangois

Mangois

Nu hvor vi er i det usunde hjørne, skal have I en hammer god og rigtig let opskrift på en mangois. Jeg blev inspireret til at prøve det der med sund is, da jeg forleden så Jamie Oliver på TV. Han frøs friske bær og blendede det med yoghurt. Så det måtte jeg jo prøve. Det er så simpelt at det næsten er for meget at kalde det en opskrift. Men den kommer her anyway.

Ingredienser – glutenfri mangois (3 portioner)

1 mango
3 store spsk skyr
1 spsk limesaft
1 tsk vaniljepulver
Mynte eller glutenfri chokolade som pynt

  • Skræl mangoen og skær den ud i stave.
  • Kom mangoen i en frysepose og læg den i fryseren i ca. 2-3 timer.
  • Tag mangoen fra frost og kom mangostavene i en blender sammen med skyr, lime og vaniljepulver.
  • Blend til der ikke er flere mangoklumper og massen er fin og sammenhængende.
  • Skal den ikke bruges med det samme, så kan det sagtens fryses natten over eller nogle timer til det skal på bordet.
  • Server med mynte eller chokolade på toppen.

Hvis man ikke har arbejdet med en mango før, så skal man skære sidderne af langs den sten som sidder i midten. Derefter skærer jeg altid rundt i enderne for at få så meget med som overhovedet muligt.

Mango is

Pernille H Petersen

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.