Undskyld stilheden, det sidste 1,5 år har kostet lidt kræfter..

Jeg har været meget i tvivl om hvordan jeg lige skulle håndtere den her pause. Hvor meget skal jeg dele, tage jer med ind i det som ikke har været så let og give ud af mig selv.

Jeg synes det var underligt ikke lige at give et kort pip om hvor jeg “har været”, vi forlod hinanden midt i julekagebagning helt tilbage i 2018 hvor jeg foruden kager gik og bagte på min egen lille hemmelighed.

Der hvor det hele startede..

Hele grunden til den lange pause er nemlig ganske lykkelig, jeg sluttede året 2018 med at opdage en meget ønsket graviditet. Kvalmen der fulgte med var dog knapt så ønsket. Den lagde mig ned, fuldstændigt. Jeg var nemlig så uheldig at blive ramt af ikke bare den almindelige graviditetskvalme, men en ganske forfærdelig sygdom Hyperemesis Gravidarum, hvilket dækker over mange grader af stærk graviditets kvalme, men jeg trak så en af de rigtig slemme. I måneder var jeg nok egentlig mere død end levende. Jeg måtte sygemeldes, være sengeliggende uden af stand til at rejse mig fra sengen og var flere gange ugentligt på sygehuset for at sikre mig mod dehydrering og andet knas.

Cøliakien gjorde det til en kamp, en kamp i kampen kan man næsten sige. For med en meget syg krop og ødelagt mave, der kun havde lyst, blødt brød og andet i den dur som cøliakien venligt sætter en stopper, var det svært at få gang i at spise igen.
Er det noget I ville kunne bruge et indlæg omkring? Jeg oplevede selv at alle de tricks og gode råd som fandtes mod graviditets kvalme, blandt andet er at spise en krydderbolle, kiks eller andet som bare ikke er så let med cøliaki. Hvis det kan hjælpe jer, så deler jeg gerne lidt omkring hvordan jeg gjorde og hvad der hjalp mig? Råb op i kommentarfeltet, så fletter jeg gerne det sammen jeg kan.

Heldigvis kunne vi i slutningen af sommeren byde en lille dreng velkommen til verden. Helt perfekt og alle strabasserne værd <3

Og så gik tiden..

Såååe, hvad så efter tænker I måske?
Tja, jeg havde en krop som lige skulle finde kræfterne tilbage. Jeg skulle selv finde en balance i ikke at være spærret inde i egen krop og dårligdom uden kvalme, samtidig med at jeg skulle give alle kræfter og alt overskud til mit lille hjertebarn.

Så tiden er bare fløjet og forsvundet som sand mellem hænderne på mig.

Men nu er jeg klar igen! Jeg har så mange gode opskrifter, tips og tricks at dele med jer.

Men hvad så nu?

Først vil jeg sige AF HJERTET TAK! Det vilde ved den her pause er at jeg kan se mine besøgstal ikke er faldet det mindste. I perioder faktisk tvært imod. I er stadig lige så mange som troligt vender tilbage for opskrifter, tips og andet. Det har varmet hele vejen og jeg GLÆDER mig til at skulle komme med mange flere nye indlæg til jer!

Er der noget specielt i gerne vil have? Så smid endelig en kommentar nedenfor.

Jeg vil foruden at dele indlæg med opskrifter igen også starte en større oprydning herinde. Der er mange indlæg som ikke længere er relevante, nogle links virker ikke længere, bloggen kunne godt trænge til en lille opfriskning på designet osv. osv. Det hele vil ske løbende, for nu vil jeg bare gerne i gang, men skulle der opstå fejl undervejs, som påvirker jer derude, så hører jeg det meget gerne. Enten i en kommentar eller på min mail. Det gælder også hvis nu I skulle have et yndlingsindlæg som måtte forsvinde, sig til, så finder vi det frem igen.

Ellers håber jeg, I vil tjekke ind forbi i morgen. Jeg kan fortælle, det bliver et indlæg med en glutenfri børnefavorit (Okay, og også voksenfavorit, who am I kidding).

Pernille

2 Responses to Undskyld stilheden, det sidste 1,5 år har kostet lidt kræfter..

  1. Marie 24. juni 2020 at 22:55 #

    Velkommen tilbage! Du HAR været savnet 🙂
    I min graviditet har tre ting været helt uundværlige: glutenfri kiks (dem i lilla pakke fra Føtex), glutenfri brød fra frost i Rema1000 (for ingen har energi til at bage, når man bruger det hele på kvalme) og æblejuice.
    Men nu er andet trimester i gang, og jeg håber, at det giver lidt energi til snart selv at bage igen, så at du er tilbage er perfekt timing. F.eks. en opskrift på kammerjunker, for de glutenfri er åbenbart udgået? 🙁 Øv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.