Glutenfri julekalenderguide 2020

//Indlægget indeholder affiliate links, derfor makeringen med reklame.

Julen nærmer sig og jeg kan se på aktiviteten på de sociale medier at jagten på årets glutenfri julekalender så småt er begyndt.

Jeg har derfor igen i år forsøgt mig med en inspiration til netop dette. På flere af siderne er der allerede udsolgt af flere varianter, så udvalget var lidt begrænset i år. Jeg har derfor kun taget dem med som var på lager, forhåbentlig når I også at få klikket en glutenfri julekalender hjem i år.

 1. Denne har jeg ikke set før. En popcorn julekalender, den fåes hos Coolstuff lige HER.
 2. En chokolade julekalender til børn, som ikke kun smager sødt men også hjælper et godt formål da der doneres til Plant Et Træ, du kan finde den hos Noru.dk lige HER.
 3. Årets Bülow julekalender. Jeg har selv haft denne i mange år og har også sukket efter den i år. Måske jeg er heldig at nogle har hørt mine bønner? Den fåes HER.
 4. Har man børn og synes julen er lige sød nok, så kan man tænke i andre baner. Især til børn findes der mange sjove og denne med dinoer ser virkelig fin ud. Du finder den og mange andre HER.
 5. Er du glad for at lege i køkkenet eller har dit barn/partner yndlingssluk som ikke lige er til at finde? Så kan du hos Det Glade Køkken finde flere rigtig fine julekalendre hvor man selv kan komme fyldet i lågerne, du finder dem lige HER.
 6. Her er endnu en med mælkechokolade. Den er super smuk og findes lige HER.
 7. Er du ikke til det søde, så er julekalenderen fra Proteinball HER måske noget for dig.
 8. Denne her har været med hvert år og i er en del der klikker på den, så økologisk konfektchokolade skulle selvfølgelig også med i år, den findes HER
 9. Wally and Whiz laver ikke kun eminent vingummi men også sindsygt smukke julekalendere. Det er pynt og lækkert på samme tid. Jeg havde den selv sidste år og den skuffer bestemt ikke. Du finder den blandt andet HER.
 10. Apropos smukke kalendre, NUTE har denne finde som findes lige her HER.
 11. Selvfølgelig skal der også være en med kaffe, jeg er ikke selv kaffe drikker, men sjov ser den ud og findes lige HER.
 12. Skulle jeg ikke selv have en af de søde i år, så kunne valget sagtens falde på denne fra Origins i Matas, der er god værdi for pengene og den fåes sammen med mange andre skønhedskalendre HER.
 13. I år skal vi ikke glemme vores bedste ven, glutenfri hundejulekalender kan klikkes hjem HER.

Jeg kan selvfølgelig kun linke til julekalendere som er online. Men hvad mere oplagt end at shoppe online med alt dette Corona. Du støtter nemlig ikke kun “lokalt” ved at handle i butikkerne, de små danske webshops kæmper også i denne tid. Men er du mere til at handle i butikkerne, så ved jeg at der i butikkerne også findes flere forskellige. Blandt andet har Schär lanceret en glutenfri i år, jeg har desværre kun set den i Tyskland. Men Toblerone og Kinder har også glutenfri i danske butikker. Især Kinders ser god ud, vær opmærksom på at de har to og kun den som er formet som et aflangt hus er uden gluten. Jeg har selv set den i både Normal og Føtex.

Rigtig god jagt!

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.