Glutenfri rejse

I aften sætter min kæreste og jeg kursen mod Belgien på en lille forlænget weekend. Derfor vil bloggen nok bære præg af rejseoplevelser, fra et Belgien, som ifølge Google ikke skulle være så glutenallergi-venligt.

Vi rejser først i aften efter arbejde. Derfor har jeg startet min morgen med et godt solidt måltid, da jeg skal have en masse energi hele dagen. Min nye favorit er DENNE overnight chia skyr, som jeg lagde op forleden. Så hvis den er gået jeres næse forbi, så kan jeg kun anbefale at give den et kig.

Tilbage til rejsen, jeg plejer altid at bruge en times tid eller to på Google forud for en rejse. Jeg vil bestemt ikke lade min cøliaki stoppe mig i at rejse ud i verden og opleve lige det, jeg drømmer om. Men, man må bare acceptere, at det kræver lidt forberedelse og omtanke, inden man drager afsted.

Belgien er kendt for en rigtig spændende madkultur, hvis man altså kan tåle gluten. Jeg har ledt og ledt og ledt efter et sted, som kan servere mig en rigtig belgisk vaffel, det har jeg så ikke fundet, men jeg har fundet en lang række af forskellige cafeer, som kan servere glutenfri kager og restauranter, som kan servere glutenfrie retter. Så nu glæder jeg mig til at komme ned og se, om de er til at finde.

Heldigvis har jeg læst, at stort set alle deres berømte pommes i avispapir skulle være uden gluten. Så dem må jeg jo hellere give et skud eller fire.

Jeg vil sørge for at give jer et lille indblik i mine madoplevelser dernede fra, så vidt muligt.

Pernille H Petersen
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar