14 dage med REMA1000 og naturligt glutenfrie produkter

  
Som jeg fortalte i DETTE indlæg, har jeg fået udfordringen af REMA1000 om kun at måtte handle i deres butikker og bruge deres produkter i hele 14 dage. For at vi på bedst mulig måde kan vise jer endnu mere om udfordringen, har vi sammen lavet en lille video. I videoen kan i se meget mere om, hvad udfordringen går ud på og hvordan det er gået. Videoen er både her nedenfor og på REMA1000’s Facebook & Youtube kanal HER.

Tjekker I ind forbi min Instagram profil @glutenfrimagi, vil I få lidt flere billeder fra den sidste dag vi optog, så kan I se, hvordan det så ud “behind the scenes”.

Da der er flere, som har spurgt hvordan det er gået, så håber jeg, videoen og dette indlæg kan give et rigtig godt billede af, hvad jeg har fundet frem til i mine 14 dage med REMA’s butikker.

Selvfølgelig kan man godt leve i 14 dage ved kun at handle i REMA1000, de har et kanon basis udvalg af glutenfrie produkter og et stort og lækkert udvalg i kød og grønt. Dette er også grunden til at jeg i første omgang startede vores samarbejde, det er en butik som gør et stort arbejde for os med allergi. Dog er de mere specifikke specialvare i glutenfrie produkter så som Husk, Chia og færdigvare naturligt fri for gluten, ikke en del af det faste sortiment. Det vil sige at når man ikke har fået en udfordring, så skal man altså supplere lidt i en normal hverdag, men det er rart, at de produkter man bruger mest, kan fås i et helt normalt supermarked.

Og når vi er ved produkter naturligt fri for gluten, så har jeg brugt mine dage i REMA1000 på at danne et lille overblik over de produkter, som er naturligt fri for gluten. Jeg selv, plejer så vidt muligt at gå uden om produkter der indeholder små mængder gluten, simpelthen for at passe på min krop. Nogle produkter reagerer jeg meget på, andre meget lidt og nogle slet ikke. Men, vil I lige som jeg helst have glutenfrie produkter helt uden gluten, så kan du med god ro kigge nærmere på følgende glutenfrie produkter i REMA1000:

 • Rasp
 • Leverpostej fra Hanegal
 • Kødpølse og Bamsepølse
 • Pizzamel fra Vitamille
 • Grovbrødsblanding fra Vitamille
 • Brownieblanding fra Vitamille
 • Wasa knækbrød
 • Almindelig og fuldkorns pasta fra Vitamille
 • Havremel
 • Orange Finax

Det jeg godt selv kan lide ved REMA1000, er at foruden de ovenstående ting, så er rigtig mange af deres egne produkter også lavet uden gluten. Så det kan godt betale sig at læse nærmere på de billigere produkter af deres eget mærke, hvis man er ude at handle.

Se mine glutenfrie opskrifter for REMA1000 HER.

Pernille

, , ,

5 Responses to 14 dage med REMA1000 og naturligt glutenfrie produkter

 1. Tekla Bach 31. marts 2016 at 16:04 #

  Hej Pernille
  Var det en del af udfordringen at du skulle handle al mad i Rema1000 eller kun det glutenfrie?
  Jeg synes det nogle gange lyder som om det var alt, og så ville jeg hurtigt komme til kort. Ca halvdelen fra vores indkøbsseddel for denne uge skal hentes i et asiatisk supermarked f.eks.

  Rema1000 har generelt et godt sortiment, men efter jeg flyttede, er jeg faktisk holdt op med at handle der, for den Rema1000 jeg nu bor i nærheden af er så dårlig. Specielt på udvalget af glutenfrit, de har simpelthen ikke varerne på hylderne, så man går forgæves.

  Har du kun brugt en Rema1000 butik eller har du besøgt flere for at få det hele. Vidste den butik du handlede i at udfordringen kørte?

  Måske er det mange spørgsmål. Men med min oplevelse med konstant at gå forgæves efter de glutenfrie basisvarer, er det relevant at vide.

  • Pernille 1. april 2016 at 10:23 #

   Hej Tekla 🙂
   Mange tak for din besked..

   Udfordringen gik på at jeg udelukkende måtte handle i REMA1000. Det vil sige at det var alting jeg skulle handle der og ingenting bruge fra andre steder eller mine skuffer..

   Butikkerne jeg handlede i kendte ikke til udfordringen, det er udelukkende kørt mellem REMA1000s hovedkontor og jeg 🙂 Det vil sige butikkerne altså ikke har tilpasset sortiment efter udfordringen.

   Jeg er generelt heldig at bo et sted i Odense, hvor der er et kæmpe udvalg i glutenfrie ting og sager helt generelt i supermarkederne. Jeg er i forhold til REMA1000’s butikker også rigtig heldig, da der er en stor butik i både Dalum og Hjallese, som begge er kanon og med et rigtig godt udvalg. Så de butikker kan helt sikkert anbefales 🙂

   Mange hilsner
   Pernille

   • Tekla Bach 2. april 2016 at 18:44 #

    Den i Hjallese kender jeg godt, men nu er jeg flyttet til Aalborg og her er det altså noget sværere end det var i Odense med glutenfrit

    Puh jeg ville have svært ved, at klare mig med én butiks sortiment. Lever hovedsageligt økologisk og gerne med lam, and og andet spændende kød ind over også. Jeg handler meget i Meny heroppe, da den har et enormt sortiment med mange specialvarer og en rigtig god fiskeafdeling.
    Som sagt bruger jeg også ofte specialvarer fra asiatiske supermarkeder, og dem ville jeg nødigt undvære 😉

    Så det er flot at du har kunnet få det til at fungere.

 2. Nette Vollemann 28. december 2020 at 15:03 #

  Hej

  Det er super dejligt det du gør. Desværre har jeg, og helt sikker en del andre, endnu en udfordring. Produkter hvor der er komælk i. Det ville være herligt om vi også fik komælk med. Desværre er der også gluten og mælk , i mange af de veganske færdig produkter Rema forhandler.l

  • Pernille 4. januar 2021 at 18:17 #

   Hej Nette

   Jeg vil gerne prøve med flere mælkefri opskrifter fremover 🙂
   Jeg er dog langt fra ekspert 🙂

   Mvh. Pernille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.