Denne ret er super let at lave og indeholder ganske få ingredienser i og det primære i retten er de glutenfri tortellini. Her har jeg brugt glutenfri tortellini med skinke.
Jeg har selv længe jagtet noget lidt mere spændende pasta end blot majsskruer, det bliver lidt meget det samme i længden og man kan godt savne variationen. Derfor er glæden stor når de ind i mellem findes i forskellige supermarkeder som spotvarer.
Denne ret med glutenfri tortellini giver en fantastisk cremet sauce og dejlig fedme fra baconstykkerne. Den fungerer både som hverdagsmad eller weekendforkælelse.
Mangler du andre gode glutenfri pastaretter kan du med fordel kigge under kategorien ‘Aftensmad‘.
Glutenfri tortellini med bacon og flødesauce
Ingredienser
Sådan gør du
- Steg bacon på tør pande
- Hvidløg presses og steges sammen med bacon
- Lad det stå til baconen er nogenlunde sprødt, men ikke hårdt
- Kom en dåse hakkede tomater i
- Hæld hvidvinseddike, basilikum, timian, lidt salt og peber i, og lad det koge i 5 min
- Tilsæt parmesan og fløde og lad det simre på middel/lav varme i ca. 20 min (Har du travlt kan du jævne saucen med Maizena, den bliver dog bedst uden)
- Sæt vand over til tortellini, gerne med rigeligt salt i vandet
- Smag til med hvidvinseddike, parmesan og urter
- Tortellinien koges lige inden servering som anvist på pakken
- Ved forsigtigt de kogte tortellini i saucen og anret på en tallerken med revet parmesan og friske urter
Der er endnu ingen kommentarer.