Dette er virkelig en lækker opskrift på glutenfri gnocchi med grønt, pinjekerner og parmesan. Den kan varieres alt efter hvilket grønt du ønsker, men her har jeg valgt gulerod og broccoli for at få en mættende ret med gode råvarer.
Glutenfri Gnocchi
Hvis du ikke endnu har prøvet en ret med gnocchi, så er det kun for sent at komme igang. Den bløde italienske kartoffel dumbling har en lækker smag og rigtig god til at variere i alverdens panderetter.
Glutenfri gnocchi kan godt være ret så svært at finde. Heldigvis kan de findes glutenfri, for gnocchi er en ret så lækker.
Glutenfri gnocchi med grønt, pinjekerner og parmesan
Ingredienser
- 250 g glutenfri gnocchi
- 30 g pinjekerner
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 100 g broccoli
- 2 gulerødder
- 1 pakke bacontern
- 1 håndfuld revet parmesan, eventuelt lidt til anretning
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk oregano
- 2 dl fløde
- 1 stor håndfuld spinat
Sådan gør du
- Gnocchi koges som anvist på pakkenImens hakkes løg og hvidløg fint
- Gulerødder skrælles og skæres i tynde skiver og broccolien skylles og deles i små buketter
- På en tør pande ristes pinjekernerne let og lægges til side
- På panden steges nu bacontern til de er brune og næsten færdigstegt
- Tilsæt de kogte gnocchi og steg dem til de er let gyldne, du kan eventuelt fjerne lidt af baconfedtet fra panden skulle det være for voldsomt. Det afhænger meget af hvilken bacon som bruges
- Tilsæt nu spinat, oregano, gulerødder og broccoli og lad det stege et par minutter
- Hæld fløde, parmesan og hvidvinseddike ved og lad det koge op og tykne
- Top eventuelt med ekstra parmesan og de ristede pinjekerner
Der er endnu ingen kommentarer.