Rocky Road er en konfekt som er virkelig simpel at lave og nem at tilpasse til en glutenfri version. Her har jeg lavet den med hvid chokolade, blødt juleskum, sprøde corn flakes og pistacienødder. Super lækker kombination med ingredienser som er til at få fat i.
Du kan variere indholdet i form af andre nødder, jeg tror især ristede mandler eller hasselnødder også vil gøre sig godt i denne kombination i stedet for pistacien, hvis du ikke er til det.
Glutenfri Rocky Road med hvid chokolade
Ingredienser
- 300 g hvid chokolade, uden gluten (Jeg bruger altid den fra Odense)
- 45 g glutenfri corn flakes
- 45 g pistacienødder
- 25 g skumfiduser, uden gluten
Sådan gør du
- Afskal pistacienødderne
- Har du ikke fundet små skumfiduser så kan du klippe dem mindre
- Hak chokoladen og temperer i en skål over vandbad
- Vend alle ingredienser ned i den smeltede chokoladen
- Beklæd en form på ca 20×15 cm med bagepapir
- Fordel massen og glat overfladen ud, så godt som muligt
- Stil på køl til chokoladen er stivnet (ca. 1.5-2 timer)
- Skær ud i mundrette firkanter
Opbevares i lufttætbeholder.
Du kan også hakke det fint og bruge det som pynt på en dessert eller over en skål is med flødeskum.
Der er endnu ingen kommentarer.