Glutenfri ristede løg

Glutenfri ristede løg

Glutenfri ristede løg, helt hjemmelavet smager virkelig himmelsk. Det er så simpelt at lave og kræver ganske få ingredienser.

Det kan måske lyde af et stort arbejde, men hvis du ind i mellem friterer andet, glutenfri, så kan du overveje om ikke du i samme omgang skal lave nogle ristede løg.

De kan holde sig i en lille uge i en lufttætbeholder. Det er blot vigtigt de er helt kolde inden de pakkes væk.

Øsnker du ikke at lave dine ristede løg selv, så kan du også købe dem, de findes blandt andet hos allergikost.dk eller i Føtex, Bilka og Meny.

Glutenfri ristede løg

Glutenfri ristede løg

Samlet tid 25 minutter
Ret Frokost, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 løg
  • 2 spsk. TJOIS glutenfri basis melmix Alternativt kan rismel, anden lys melmix fx. burger melmix fra REMA 1000 eller Pofiber bruges
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 L Olie til fritering fx. raps eller solsikkeolie

Sådan gør du
 

  • Opvarm olien til ca. 180 grader i en gryde.
  • Skær løgene ud i tynde ringe.
  • Vend dem straks i melet.
  • Kom dem i gryden lidt ad gangen alt efter størrelsen på din gryde. Det bruser en del når løgene kommer i olien, så vær forsigtig.
  • Lad dem være i olien til de er gyldne, ca. 8 minutter. Rør let i dem et par gange undervejs.
  • Tag dem op af gryden og drys dem med salt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.

Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.

Glutenfri ristede løg
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.