Kyllingegryde med glutenfri pasta

Kyllingegryde med glutenfri pasta

Kyllingegryde serveret med glutenfri pasta er en nem hverdagsret, som ikke tager lang tid at tilberede eller kræver mange ingredienser.

Du kan selv justere hvor stærk den skal være og også gøre den lidt mere børnevenlig ved at justere på mængden af karrypasta.

Kyllingegryde med glutenfri pasta

Kyllingegryde med glutenfri pasta

Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. olie
  • 1 rød peber
  • 450 g kyllingebryst
  • 1 ds kidneybønner
  • 2 ds hakkede tomater
  • 50 g tomatpure
  • 1 spsk. karrypasta uden gluten
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • glutenfri pasta

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Skær peberfrugten i tynde strimler.
  • Skær kyllingen ud i små stykker.
  • Tilbered pastaen efter anvisning på posen.
  • Opvarm en wok eller gryde med olie.
  • Steg løg og hvidløg til de er glasklare.
  • Tilsæt karrypasta og lad det stege med i et par minutter.
  • Tilsæt kyllingen og lad det stege til det har fået lidt farve.
  • Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og tomatpure og lad det små simre i 10 min.
  • Tilsæt kidneybønner og lad dem få varme i ca. 5 minutter.
  • Smag til med salt og peber og serve med den kogte pasta.

Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.

Kyllingegryde med glutenfri pasta
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.