En glutenfri teriyaki marinade kan bruges til mange ting, blandet andet til svinekød som gør sig fantastisk i friske forårsruller, kødboller, i en måltidssalat eller som dip til sushi.
Jeg har her brugt en rest flæskesteg som jeg skar ud i tyndeskiver for at hælde den varme marinade over det kolde kød og dermed har en fantastisk fyld til friske forårsruller. Men har du ikke en rest svinekød kan du også sagtens bruge koteletter skåret tyndt ud, svinemørbrad eller hvad du ønsker.
Svinekød i teriyaki marinade
Ingredienser
- ½ dl brun farin
- 1 spsk. sesamolie
- 1 fed presset hvidløg
- 2 tsk. riseddike, uden gluten
- ½ dl vand
- 1 tsk. majsstivelse
- 1 tsk. stødt ingefær
- 3 spsk. glutenfri teriyaki
- 1 tsk. glutenfri soya sauce
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser i en gryde og rør godt sammen.
- Opvarm det forsigtigt til du har en flydende masse.
- Lad det simre i 5-8 minutter til den begynder at tykne.
- Imens skæres kødet ud i tynde strimler.
- Bruger du fersk kød skal det steges kort på en pande inden det blandes med marinaden. Bruger du færdigstegt kød, så kom det kort på panden og lad det blive blandet godt med marinaden og server straks.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.