Denne opskrift på glutenfri æblemuffins med mælkechokoladegiver dig en sød, blød og saftig muffin fyldt med æblesmag og sød mælkechokolade.
De er utroligt nemme at lave og kræver ikke mange ingredienser. De er hurtigt rørt sammen og det er en sikker vinder for både store og små.
Disse glutenfri æblemuffins med mælkechokolade holder sig lækre saftige også dagen efter. Du skal blot opbevare dem i en lufttætbeholder.
Glutenfri æblemuffins med mælkechokolade
Udstyr
- 10 muffinsforme
Ingredienser
- 125 g Smør, blødt
- 160 g Sukker
- 2 Æg
- 175 g TJOIS glutenfri basis melmix
- 1 tsk Guargummi
- 1½ tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
- 2-3 Æbler
- 1 tsk Kanel
- 75 g Mælkechokolade, uden gluten
Sådan gør du
- Skræl æblerne og skær dem i små tern
- Hak chokoladen groft
- Opvarm ovnen til 180 grader
- Pisk smør, æg og sukker til en lys og luftig masse
- Bland melmix, Guargummi, bagepulver og kanel sammen og sigt det i æggemassen og vend det sammen til en ensartet masse
- Tilsæt mælk og de fleste æblestykker og vend i dejen
- Fordel i 10-12 muffinsforme
- Kom chokolade og de resterende æblestykker på toppen
- Bag i 20-22 minutter midt i ovnen på 180 grader varmluft
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.