Denne ret med glutenfri pasta med flødeost er en rigtig god hverdagsret, som ikke tager mere end ca. 20 minutter at lave.
Den smager skønt med den bløde cremede sauce og syrlige spinat sammen med de glutenfri pastaer.
Du kan sagtens variere retten og tilsætte champignon eller mere spinat.
Glutenfri pasta med flødeost og bacon
Ingredienser
- 250 g glutenfri pasta
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 100 g bacon i tern
- 9 cherry tomater
- 35 g frisk spinat
- 1 dl vand
- 150 g flødeost, neutral
- 1 tsk. Oregano
- 1 tsk. tørret rosmarin
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog de glutenfri pasta efter anvisning på posen.
- Snit løg og hvidløg fint.
- I en pande med højekanter steges bacon, løg og hvidløg.
- Skær tomaterne i halve og snit spinaten groft.
- Kom det på panden og steg med nogle minutter.
- Tilsæt vand, flødeost, oregano, rosmarin, salt og peber.
- Server med pasta.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.