Glutenfri tortellini med bacon og flødesauce

Glutenfri tortellini med bacon og flødesauce

Denne ret er super let at lave og indeholder ganske få ingredienser i og det primære i retten er de glutenfri tortellini. Her har jeg brugt glutenfri tortellini med skinke.

Jeg har selv længe jagtet noget lidt mere spændende pasta end blot majsskruer, det bliver lidt meget det samme i længden og man kan godt savne variationen. Derfor er glæden stor da jeg finder disse glutenfri tortellini, som simpelthen bare måtte indkøbes til min webshop. Du kan købe dem på www.shop.glutenfrimagi.dk.

Denne ret med glutenfri tortellini giver en fantastisk cremet sauce og dejlig fedme fra baconstykkerne. Den fungerer både som hverdagsmad eller weekendforkælelse.

Ingredienser – Glutenfri tortellini med bacon og flødesauce (2 portioner)

4 dl. l fløde
1 dåse flåede tomater
1 spsk. hvidvinseddike
350 g bacontern
2 fed hvidløg
20 g revet parmesan
Basilikum
Timian

1 pk Glutenfri tortellini med skinke (Kan købes på www.shop.glutenfrimagi.dk)

  • Steg bacon på tør pande
  • Hvidløg presses og steges sammen med bacon
  • Lad det stå til baconen er nogenlunde sprødt, men ikke hårdt
  • Kom en dåse hakkede tomater i
  • Hæld hvidvinseddike, basilikum, timian, lidt salt og peber i, og lad det koge i 5 min
  • Tilsæt parmesan og fløde og lad det simre på middel/lav varme i ca. 20 min (Har du travlt kan du jævne saucen med Maizena, den bliver dog bedst uden)
  • Sæt vand over til tortellini, gerne med rigeligt salt i vandet
  • Smag til med hvidvinseddike, parmesan og urter
  • Tortellinien koges lige inden servering som anvist på pakken
  • Ved forsigtigt de kogte tortellini i saucen og anret på en tallerken med revet parmesan og friske urter

Mangler du andre gode glutenfri pastaretter kan du med fordel kigge under kategorien ‘Aftensmad‘.

Glutenfri tortellini med bacon og flødesauce
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.