Jeg behøver nok ikke at understrege at jeg spiser ret meget kød, hvilket er ret tydeligt i de forskellige retter som findes her på bloggen. Jeg har derfor prøvet at finde lidt inspiration til, hvordan man får sig et lækkert og mættende måltid uden kød.
Jeg elsker sociale medier og derfor faldt min søgen på Pinterest over en opskrift med avokado og pasta. Jeg brugte den som springbræt til at lave denne ret af grøntsagspasta med avokadocreme.
Jeg synes den smagte virkelig godt af en kødfri ret at være og jeg har helt sikkert fået mod på at udforske endnu flere spændende veggie-retter i fremtiden. Men jeg kommer altså altid til at spise overvejende kødretter.
Grøntsagspasta med avokadocreme
Ingredienser
- 2 avokadoer
- 2 fed hvidløg
- ½ dl friske basilikumsblade
- 3 spsk. oliven olie
- 1 spsk. limesaft
- ½ ds majs
- 6 cherrytomater
- 4 gulerødder
- ½ squash
- salt & peber
Sådan gør du
- Riv gulerødder og squash (jeg brugte sådan en Spirelli, som kan købes HER)
- Skær cherry tomaterne i halve
- Kog lidt vand i en gryde og tag den af varmen
- Kom dine grøntsagspasta i gryden i 2-3 minutter
- Hæld vandet fra og lad grøntsagerne dampe af
- Blend avokado, hvidløg, basilikum, olivenolie og limesaft sammen til en ensartet masse og smag til med salt og peber
- Bland din grøntsagspasta med avokadocremen og tilsæt lidt majs og en håndfuld cherrytomater
Der er endnu ingen kommentarer.