Ingefærshot – det nye sundheds-trip

Ingefærshot
Det nye sort er for tiden ingefærshots. En lille skarp fætter, som skal skylles ned om morgenen sammen med vitaminpillerne og morgenmaden. Efter at have stødt på ingefærshots et par gange rundt omkring på Instagram og derefter høre et par venner omtale det varmt, turde jeg selv springe ud i forsøget.

Et spring, jeg ikke et sekund har fortrudt. Det gør nemlig noget virkelig godt for kroppen, jeg bilder mig selv ind, at jeg kan mærke en dejlig stor forskel i energiniveauet til den positive side. Foruden et øget energiniveau, så har dette lille shot også en anti-inflammatorisk effekt. Da cøliaki kan medføre en inflammatorisk reaktion i tyndtarmen, kan du altså hjælpe dig selv og dit tarmsystem rigtig godt på vej ved denne lille ændring i din morgenrutine.

Jeg har prøvet lidt frem og tilbage med flere opskrifter og her nedenfor får I altså min favorit. For at få den anti-inflammatoriske effekt, skal du drikke 2-4 cl om dagen.

Ingredienser – Ingefærshot (2 liter)

2 liter vand
200 g økologisk ingefær
2 økologiske citroner
2 cm gurkemejerod

  • Skræl ingefær og gurkemejerod og skær det i skiver
  • Skær citronerne i tynde skiver
  • I en gryde koges vand, citronskiver, ingefær og gurkemejerod i 45 minutter
  • Si drikken og hæld direkte på flaske

Det er vigtigt at drikken opbevares på køl i en flaske med låg, den kan holde sig i op til 3-4 uger.

Som om alt det ovenstående det ikke var nok, så hjælper sådan et shot dit immunforsvar og holder sygdom på afstand. Da drikken er rig på ingefær, som er en afsindig god ting for kroppen, så kunne jeg blive ved med at liste gode argumenter for at give ingefærshots en chance, men det kan I jo selv Google jer frem til, hvis I er nysgerrige.

Ingefærshot

Ingefærshot

Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.