Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen, alle jer søde læsere… I er BOMBEN!
Ikke nok med, at jeg tager hatten af for, at så mange mennesker har lyst til at følge med på min lille blog, så får jeg også mange søde mails fra jer, som finder hjælp gennem mine små indlæg. Det er en skøn tanke, at det jeg går og grubler over, udvikler og skribler ned her på bloggen, faktisk kan bruges. Det er hele formålet med, at jeg oprettede den.
Men forleden fik jeg en mail, som ikke kun gik på tak eller spørgsmål til nogle af mine opskrifter. Nej, det var søde Maren, som havde forsøgt sig med min opskrift på havreboller (HER) i en bageform. I kan selv se på hendes billede her nedenfor, at de simpelthen er blevet så flotte og rigtig i formen.
Jeg har mange af mine opskrifter, som er lige til den tynde side, hvilket er helt bevidst. Det giver mere luftige og bløde boller frem for små kanonkugler, det er de opskrifter, hvor jeg anbefaler at man former dem med en ske.
Jeg har selv klikket et par bageforme hjem og jeg vil helt sikkert bruge dét trick ind i mellem fremover. Vil I også gøre brug af søde Marens tip, så kan de kan købes lige HER.
Ligger du også inde med et godt tip, som du synes jeg skal kende til? Så tip mig gerne på min mail eller i kommentarfeltet i mine indlæg.
Tip
Når man laver alle slags brød så kom det i forme som jeg skriver på min blog mad glad allergi oplevelser og samtidig lad være med at ælte i dejen man slår luften ud kom det i en form imerco har små rugbrød storme hæld det i Hæv og kom det så i ovnen
Jeg har fundet ud af at tager man minimul et æg i ingen husk så får man saftige brød der smager næsten som gluten
Hej, hvor kan man købe de muffinforme , dit link virker ikke hos mig. Rigtig god ide til at bage boller i 🙂
Hej Dorte 🙂 Linket skulle gerne virke nu, formen findes ikke længere på siden, men der er linket til en anden form som jeg også selv bruger 🙂
God weekend!
Pernille