
Er du på udkig efter en lækker og sund dessert, der både er fyldt med protein og smager himmelsk? Så er denne hjemmelavede protein mango sorbet lige noget for dig! Den er lavet på ismaskine, hvilket giver en silkeblød konsistens, og kombinationen af sød mango og en cremet proteinkilde gør den til den perfekte kølende snack – uanset om du træner, lever glutenfrit eller bare elsker sorbet.
I denne opskrift guider jeg dig trin for trin til, hvordan du nemt kan lave din egen proteinrige mango sorbet med kun få ingredienser. Perfekt til en sund sommerdessert eller som en frisk treat efter træning!

Protein mango sorbet
Udstyr
- 1 ismaskine
Ingredienser
- 200 g sukker
- 2 dl vand
- 2 citroner
- 1 mango (moden og blød)
- 20 g vanilje proteinpulver (Uden gluten)
- 1 ¼ past. æggehvide (1 bægre)
Sådan gør du
- Skræl mangoen og skær den ud i små tern
- Kog en sukkerlage på vand og sukker og lad den køle godt af
- Blend mango, sukkerlage, proteinpulver og saften fra citronerne til en blød masse
- Kom det i ismaskinen og lad det køre til en blød is og tilsæt så æggehviden
- Lad det fortsætte i ismaskinen til det er helt som softice
- Kom i en fryse egnet beholder og sæt på køl i mindst 2 timer eller til servering
Vil du have flere opskrifter på glutenfri desserter, så kan du finde dem lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.

Der er endnu ingen kommentarer.