Veganske og naturligt glutenfri nyheder fra Plante Kompagniet (..og en konkurrence)

Plantekompagniet glutenfri

Jeg elsker når der kommer glutenfri nyheder på markedet, især når det er produkter med fokus på ordentlige råvare.

Plante kompagniet har sammen med kostvejleder Lene Hansson skabt en produktlinie som foruden at være bæredygtig, økologisk og vegansk også er naturligt glutenfri. Det er altså ordentlige produkter, som VIRKELIG smager godt. Selv om jeg ikke spiser 100% vegetarisk eller vegansk, så sætter jeg pris på produkter der er lavet på gode råvare.

Min egen favorit er især paninibrødene, det er lige det sandwichbrød jeg selv har manglet. Der er så meget velsmag! De indeholder blandt andet rosmarin, som er perfekt afstemt og giver sådan en fin smag til en frokost sandwich. Generelt er produkterne af høj kvalitet og smager bare godt og har en så lækker luftig konsistens.

Plantekompagniet glutenfri

Nu hvor vi stille og roligt vender tilbage til en mere normal hverdag igen betyder det også at mange skal have gang i madpakkerne igen. Her kommer netop paninibrødene handy. De købes på frost, optøet i køleskabet fx. natten over og er så klar til madpakken næste dag. Er du ikke til paninibrødene kan det være du er mere til de andre brødtyper fra Plante kompagniets glutenfri sortiment. Der findes nemlig både rugbrød, græskarkerneboller og havreboller. Du kan læse meget mere om Plante Kompagniet på deres hjemmeside og deres Instagram @Plante kompagniet.

Produkterne kan findes på frost i mange forskellige butikker rundt i landet, så det burde være muligt at skaffe nær dig. Du finder dem i din Irma, udvalgte MENY, SPAR købmand og Løvbjerg.

Pssssst.. Jeg er så heldig at jeg også må lade en heldig følger smage nogle af de lækre produkter. Så hold øje med min Instagram og Facebook i morgen, der kommer en yderst velsmagende præmie på højkant.

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.