Hurtig wok med glutenfri pasta

Hurtig wok med glutenfri pasta

En lynhurtig wokret som ikke tager meget mere end 15 minutter at tilberede. En rigtig hverdagsret som herhjemme får rent hjem hos både store og små.

Vil du gerne have den mere spicy kan du sagtens tilsætte lidt chiliflager eller mere soya.

Vil du variere retten lidt kan du sagtens bruge ris i stedet for pasta eller kogt quinoa.

Hurtig wok med glutenfri pasta

Hurtig wok med glutenfri pasta

Samlet tid 20 minutter
Ret Aftensmad
Antal 3 personer

Ingredienser
  

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. glutenfri soya sauce
  • 1 tsk. glutenfri fish sauce
  • 1 ps. økologisk wok blanding fra REMA 1000 (450 g)
  • 1 dl ærter, frosne
  • 200 g skinkestrimler
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 1 ds kokosmælk (400ml)
  • 250 g glutenfri pasta
  • olivenolie
  • Salt og peber
  • 75 g peanuts

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Kog pastaen som anvist på pakken.
  • Opvarm en wok eller pande med høje sider med lidt olie. Tilsæt løg og hvidløg og lad dem få nogle minutter til de er glasklare.
  • Tilsæt grøntsagsblanding og lad det stege med 1-2 minutter. Tilsæt så skinkestrimlerne og lad det stege nogle minutter.
  • Tilsæt soya og fishsauce.
  • Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og rør godt rundt til peanutbutteren er opløst.
  • Lad det stå 5 min og småsimre
  • Tilsæt de frosne ærter og smag til med salt og peber 
  • Hak peanuts og drys på toppen inden servering.

Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.

Hurtig wok med glutenfri pasta
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.