Her får du en god opskrift på lynhurtige glutenfri kødboller, måske du allerede kender ticket med at bruge medisterpølse. Det har jeg gjort nogle gange, men jeg synes ofte smagen af medister bliver for gennemtrængende. Derfor er denne opskrift et tip på at bruge hele medisterens dejlige smag og kraft, men lige tonet en smule ned med lidt ekstra kød.
Nogle af det gode ved denne opskrift er at der kan blive mad til to dage. Du kan enten spise det som rester indenfor nogle dage eller fryse dem ned og bruge på et senere tidspunkt.
Er du ikke til svinekød kan også få min opskrift på glutenfri kødboller på oksekød med en god tomatsauce her.
Lynhurtige glutenfri kødboller
Ingredienser
- 500 g medister, uden gluten
- 400 g hakket svinekød
- 1 æg
Sådan gør du
Kødboller
- Bland hakket kød, indholdet fra medisteren (uden skind) og æg i en skål til du har en ensartet fars.
- Steg på en pande i lidt smør, lad dem ikke gennemstege. De bliver færdige i tomatsaucen.
- Tag dem af panden og læg til side.
Tomatsauce
- Hak løg og hvidløg fint
- Steg det på en pande i lidt olie
- Tilsæt tomat, oregano, basilikum, vand, bouillon og lad det koge op
- Tilsæt kødbollerne og fløden og smag til med vand og peber
- Lad det stå og småsimre i 5-7 minutter
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.