Er I kommet godt igennem påsken?
Jeg selv er nærmest stadig helt dårlig af alt den gode mad, som min mave har skulle fortære de seneste dage. Men hverdagen er lige så stille kommet i gang og hovedet op i tempo igen.
Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele en påske-lignende opskrift, men som stadig holder hele året rundt, blandt andet til et lækkert tapas bord. Den går selvfølgelig også på det helt almindelige frokostbord eller i madpakken hvis man blot dropper anretningen.
Tun anretning
Ingredienser
- 4 skiver glutenfri mørktkerne brød (Opskrift)
- 2 spsk. smør
- 1 ds tun i olie
- 1 spsk. creme fraiche
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 1 spsk. hakket frisk purløg
- 1 spsk. frisk karse
- salt & peber
Sådan gør du
- Steg brødskiverne på en pande i smeltet smør i nogle minutter på hver side
- Lad brødet køle lidt af.Imens blandes tunmoussen ved at blande tun, mayonnaise, creme fraiche, hakket purløg, karse og lidt salt og peber
- Kom tunmoussen i 4 små glas og stil på køl til brug
- Skær tynde skiver af brødskiverne og placer en stav i hvert glas til pynt og resten ved siden af. Drys gerne med lidt flagesalt.
Der er endnu ingen kommentarer.