Jeg er kæmpe fan af majskolber og elsker når de er i sæson og supermarkederne fyldt med friske majs til billige priser.
De er fantastisk tilbehør blot med smør og flagesalt, men hvis du trænger til fornyelse så er disse to alternativer rigtig lækre og smagfulde. Det er super nemt og kræver ganske lidt forberedelse og udgør derfor det perfekte tilbehør.
Majskolber med hvidløgssmør og parmesan
Ingredienser
- 4 majskolber
Majskolber med hvidløgssmør
- 50 g smør
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld persille
- flagesalt
Majskolber med parmesan
- 25 g smør
- 25 g parmesan
- 1 stilk estragon
- ½ tsk. chiliflager
Sådan gør du
- Læg majskolberne i blød i koldt vand i 30 min
- Grill dem i ca. 20 minutter og vend dem løbende
- Lad dem køle lidt af og fjern derefter blade og "hår"
Majskolber med hvidløgssmør
- Bland smør med 1 fed presset hvidløg og finthakket persille
- Fordel over de let afkølede majskolber
- Drys med flagesalt
Majskolber med parmesan
- Smelt smør og fordel over alle majskolberne
- Riv parmesan over, drys med finthakket estragon, chiliflager og flagesalt
Vil du have flere opskrifter på glutenfri tilbehør, så kan du finde dem lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.