På min webshop har jeg glutenfri croissanter og især dem uden chokolade gør sig bare så godt til meget mere end morgenmad. Glutenfri fyldte croissanter kan nemlig gøre at de udvikler sig til andet end det søde element på et morgenbord.
De gør sig fantastisk på et frokostbord med fyld af fisk eller skaldyr. Som fyldte croissanter spiller den gode smørsmag fra croissanten så fint sammen med det salte fyld.
Jeg vil her inspirere til hvordan de kan bruges med ganske få ingredienser og samtidig imponere på frokostbordet. Den kunne også sagtens fyldes med både en reje eller kyllingesalat for variation.
De er bedst hvis de serveres indenfor en halvtimes tid, så de våde fyld ikke når at opløse croissanten. Har du ideer til andet fyld som kunne være spændende at prøve? Så skriv endelig til mig i kommentarfeltet.
Vil du have inspiration til andre glutenfri frokostretter så se mere i kategorien ‘Frokost’ her. Prøver du mine opskrifter af, så tag mig endelig med @glutenfrimagi, så jeg kan se hvad I laver. Det er så fedt at se opskrifterne kan bruges ude på den anden side af skærmen.
Husk at du finder croissanterne på min webshop www.shop.glutenfrimagi.dk.
Glutenfri fyldte croissanter
Ingredienser
- 4 stk glutenfri croissanter
- 1 ds tun
- 3 spsk mayonnaise
- 1 spsk creme fraiche
- Syltede rødløg (opskrift)
- Agurk
- Salt og Peber
- Karse til pynt
Sådan gør du
- Lav de syltede rødløg efter opskriften her.
- Lun croissanterne efter anvisningen på pakken
- Bland tunmousse af tun, mayonnaise, creme fraishe og smag til med salt og peber
- Skær skiver af agurken, det er mest appetitligt hvis de skæres meget tyndt
- Anret croissanterne ved at skære dem over og fyldt underdelen med tunmousse, rødløg og agurk og placer forsigtigt låget på
- Pynt med karse eller andet grønt
Der er endnu ingen kommentarer.