Savner du også virkelig sådan et rigtig lækkert sprødt og velsmagende glutenfri hvidløgsbrød?
Et hvidløgsbrød passer til nærmest alt sommermad, både aftensmad eller som frokost med en let salat. Det er ikke til at finde som glutenfri og jeg har ledt efter en løsning som rigtig kan måle sig med dem der ikke er glutenfri.
Jeg så ovre hos de dytige piger hos Mummum at de havde lavet et lækkert hvidløgsbrød på ciabattabrød og måtte bare prøve med en glutenfri version.
Et hotdogbrød er en PERFEKT glutenfri løsning til at indgå som erstatning til et virkelig lækkert hvisløgsbrød. Det kan langt mere end bare bruges til hotdogs, det bliver så lækkert blødt inden i og kan sagtens fåes sprødt udenpå.
Denne version er super simpel og det tager ganske få minutter at forberede og kan varieres i et hav af mulighed alt efter hvilke urter du blander i dit smør. Er du til den helt lette løsning, så brug Kærgårdens ramsløg/hvidløgssmør i stedet for at lave din egen.
Vil du se andre af mine opskrifter på glutenfri brød kan du se HER og mangler du opskrift på glutenfri snacks, så kan du se dem alle samlet HER.
Glutenfri hvidløgsbrød
Ingredienser
- 1 pk glutenfri hotdogbrød
- 50 g smør (erstat svær og krydderier med Kærgårdens ramsløg/hvidløgssmør)
- 1 håndfuld persille
- ½ tsk timian
- 1 fed hvidløg
- 1 pk. frisk mozzarella
- havsalt
Sådan gør du
- Opvarm ovnen på 210 grader over/under varme
- Skær små riller i brødet, du skal skære lidt af brødet væk for at få plads nok til osten
- Bland smør, persille, timian og hvidløg til en hvidløgssmør
- Smør alle riller og sider af brødet med hvidløgssmøren
- Halver mozzarellaen og skær den i tynder skiver på ca. 2 mm.
- Fyld brødets riller med mozzarella. Det gør ikke noget det ikke kommer helt ned i, det smelter fint ud i brødet
- Bag midt i ovnen i ca. 10 min på 210 grader
- Drys med havsalt og server lunt
Det var da en genial ide 😊