Glutenfri Kernebrødssandwich med kylling og rødløg

Glutenfri Kernebrødssandwich med kylling og rødløg

Glutenfri kernebrødsandwich med kylling og rødløg en klassiker til en god og mættende frokost. Det er simple ingredienser men med glutenfri er der jo aldrig noget som er helt simpelt.

Jeg har på billedet brugt det glutenfri kernebrød fra frost i REMA 1000. Opskriften har du måske set før, da den er udviklet til deres tilbudsavis og kørte i slutningen af 2022.

Men det er en af de opskrifter jeg selv vender tilbage til ofte når frokosten skal have lige det ekstra. Er du mere til at bage selv, så har jeg på min webshop (www.shop.glutenfrimagi.dk) en virkelig god melmix til et mørkt kernebrød fra TJOIS.

Glutenfri Kernebrødssandwich med kylling og rødløg (2 stk)

4 skiver glutenfri mørkt kernebrød (Fx. fra frost i REMA 1000 eller bag dette)
Syltede rødløg (opskrift)
2 spsk grøn pesto, uden gluten
200 g kyllingebryst
En håndfuld salat
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. olie til stegning

  • Steg kyllingen på en pande i lidt olie
  • Skær kyllingen ud i tynde skiver
  • Rist brødet og smør skiverne med mayonnaise
  • Fyld med syltede rødløg, salat, kylling og pesto
  • Brug i madpakken eller på frokostbordet

Vil du have andre gode glutenfri frokostopskrifter så kig i mit opskriftsarkiv lige her.

Glutenfri Kernebrødssandwich med kylling og rødløg
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.