Glutenfri Crispy Chicken i AirFryer

glutenfri crispy chicken I airfryer

Hvis ikke du har prøvet at lave crispy chicken i en Airfryer, så er du virkelig gået glip af noget. Det bliver perfekt sprødt samtidig med kyllingen forbliver blød og saftig, det fedeste er det er med ganske lidt olie.

Jeg har i denne opskrift paneret med knuste corn flakes og det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt det til en ‘panko-lignende’ glutenfri panering.

Er du blevet nysgerrig på glutenfri mad i AirFryer, så kan du læse om mine første erfaringer i dette indlæg. Du kan også få 15% på AirFryers på www.cosori.dk med rabatkoden ‘glutenfri15’.

Opskrift på Glutenfri Crispy Chicken i AirFryer (2 pers)

2 kyllingebryst (ca. 250 g)
2 æg
3 spsk. majsmel
3 spsk. fuldkornsrismel
1 dl glutenfri corn flakes
Salt
Ca. 2 spsk. olie

  • Del kylligbrysterne på langs, så du har 4 flade filetter
  • I en dyb tallerken røres de to æg sammen
  • I en anden tallerken blandes majs- og fuldkornsrismel
  • I en tredje blandes glutenfri corn flakes og salt. Knus de glutenfri corn flakes til en grov “rasp”
  • Vend kyllingefileterne først i mel, så æg og dernæst corn flakes. Det er vigtigt de er helt dækkede i alle 3 trin.
  • Kom dem alle i din AirFryer, og sprøjt med olie
  • Tænd den på programmet “Chicken” i 10 min, hvis du har en Cosori Dual Blaze og ellers giv dem 10 min på 200 grader.

Nyd dem med en grøn salat, i en burger eller til en god risret.

glutenfri crispy chicken I airfryer
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.