
Hvis ikke du har prøvet at lave crispy chicken i en Airfryer, så er du virkelig gået glip af noget. Det bliver perfekt sprødt samtidig med kyllingen forbliver blød og saftig, det fedeste er det er med ganske lidt olie.
Jeg har i denne opskrift paneret med knuste corn flakes og det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt det til en ‘panko-lignende’ glutenfri panering.
Er du blevet nysgerrig på glutenfri mad i AirFryer, så kan du læse om mine første erfaringer i dette indlæg. Du kan også få 15% på AirFryers på www.cosori.dk med rabatkoden ‘glutenfri15’.
Opskrift på Glutenfri Crispy Chicken i AirFryer (2 pers)
2 kyllingebryst (ca. 250 g)
2 æg
3 spsk. majsmel
3 spsk. fuldkornsrismel
1 dl glutenfri corn flakes
Salt
Ca. 2 spsk. olie
- Del kylligbrysterne på langs, så du har 4 flade filetter
- I en dyb tallerken røres de to æg sammen
- I en anden tallerken blandes majs- og fuldkornsrismel
- I en tredje blandes glutenfri corn flakes og salt. Knus de glutenfri corn flakes til en grov “rasp”
- Vend kyllingefileterne først i mel, så æg og dernæst corn flakes. Det er vigtigt de er helt dækkede i alle 3 trin.
- Kom dem alle i din AirFryer, og sprøjt med olie
- Tænd den på programmet “Chicken” i 10 min, hvis du har en Cosori Dual Blaze og ellers giv dem 10 min på 200 grader.
Nyd dem med en grøn salat, i en burger eller til en god risret.


Der er endnu ingen kommentarer.