Varme hveder

I aften skal der traditionen tro spises varme hveder. Mangler du en opskrift, så har jeg samlet mine bud på hvad du kan spise i aften.

Her er både de opskrifter, som kræver lidt forberedelsestid samt en til hvis det hele skal gå lidt stærkt. Der er med andre ord ingen grund til panik, hvis du endnu ikke har de glutenfrie hveder i hus.

Glutenfri hveder

Rigtige luftige glutenfri hveder. Opskriften har både været i REMA1000’s tilbudsavis og HER på bloggen. De er luftige og lækre, men som så meget andet glutenfrit bagværk, bedst som nybagte.

Glutenfri boller

Fødselsdagsboller kan sagtens bruges som erstatning til hveder, hvis man ikke er så meget til smagen af kardemomme eller gerne vil bruge dem til sandwich eller andet bagefter. Opskriften finder du HER.

Chia knækbrød

Kommer du sent hjem fra arbejde og har ikke tiden til at stå og vente på en dej der skal hæve? Så plejer jeg altid at ty til knækbrød som HER, HER eller HER med Chia og andet godt. Fordelen er at det kræver meget lidt forberedelsestid og smager fantastisk med et stykke ost eller kødpålæg.

I kan i øvrigt se mine andre opskrifter på brød HER.

Jeg ønsker jer alle en helt fantastisk Storebededags-weekend!

Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.