Lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat

Jeg har ikke altid været vild med kartoffelsalat, jeg synes den hvide dressing havde en sjov konsistens og mærkelig følelse i munden. Det er jeg heldigvis kommet ud over og spiser kartoffelsalat med glæde.

Men i min kræsne periode hvor den klassiske kartoffelsalat ikke var blandt favoritterne, havde jeg en anden yndlings, som jeg faktisk næsten havde glemt. Men den er nu hevet frem fra gemmerne og jeg tænkte den var perfekt at dele på bloggen da den både er glutenfri og laktosefri. Desuden indeholder den ærter og nærmest alt med ærter hører til på min top-madliste.

Jeg synes som sådan at det kan serveres til det meste. Men jeg er ret glad for det sammen med for eksempel helstegt kylling eller som her med krydrede kyllingelår direkte fra grillen.

lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat

Samlet tid 30 minutter
Ret Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 750 g små nye kartofler
  • 200 g ærter
  • 1 lille bundt forårsløg
  • 1 tsk. stærk sennep, uden gluten
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 tsk. sukker
  • 1 dl god olivenolie
  • salt

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne med skræl og pil dem herefter
  • I en skål blandes de varme kartofler og ærter
  • Skær forårsløgene helt fint og bland dem i skålen
  • I en lille skål røres sennep, hvidvinseddike, sukker, olie og lidt salt grundigt sammen
  • Hæld dressingen over kartoflerne og server
kartoffelsalat
Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.