Dette er en ganske simpel opskrift på glutenfri choko’rug’ lavet på en gærdej og indeholder mørk chokolade og hasselnødder.
Jeg ville selv bruge de glutenfri choko’rug’ til både madpakken, den lille sult i løbet af eftermiddagen eller til at have med i tasken, skulle du være afsted på farten. Herhjemme holdte sådan en portion dog ikke længere end til eftermiddagen og et sultent børnehavebarn inklusiv forældre.
Opskriften er udviklet for REMA1000 og var derfor også en del af deres tilbudsavis samt deres online univers som du kan finde lige her. Har du ikke en REMA1000 i nærheden, kan du også bruge denne mørke kernebrøds melmix fra Tjois som blandt andet kan købes hos Meny, Salling eller Løvegården.
Se også mine andre opskrifter på glutenfri brød lige her.
Vil du have mere glutenfri inspiration og følge lidt med bag profilen, så kan du finde mig på Instagram på @glutenfrimagi.
Glutenfri choko’rug’
Ingredienser
- 3 dl lunkent vand
- 20 g gær
- 1 spsk hørfrø
- 1 spsk honning
- 1 pakke glutenfri softkernebrød blanding fra REMA1000 eller Mørkt kernebrød melmix
- 100 g græskarkerner
- 100 g mørk chokolade uden gluten
- 100 g mandler eller hasselnødder
Sådan gør du
- Bland gær og lunkent vand
- Tilsæt honning og hørfrø og lad stå i 5 min
- Tilsæt melmix/brødblanding, græskarkerner og hakket chokolade og bland grundigt
- Hak nødderne fint
- Med ske formes 8 boller som forsigtigt rulles i de hakkede nødder
- Lad hæve på en bageplade med bagepapir et lunt sted i 30 min
- Opvarm ovnen på 180 grader og bag i 12-15 min
Der er endnu ingen kommentarer.