Glutenfri chokoladekage med jordbærskum som både er nem og lækker. Jeg er stor fan af, man kan kombinere de lette løsninger som glutenfri kageblandinger, med lidt ekstra lækkert så som friske bær. Det giver en nem kage fyldt med smag, med meget lidt arbejdsindsats.
Den gør sig rigtig godt som enten dessert eller til eftermiddagskaffen hvis man får gæster. Alt efter årstid kan man bruge forskellige bær eller frugter, jeg kan godt forestille mig at denne kage vil være rigtig god om vinteren med banan og blåbær.
Glutenfri chokoladekage med jordbærskum
Ingredienser
- 1 Glutenfri chokoladekage melblanding fra REMA1000
- 2 æg
- 80 ml vand
- ½ bakke friske jordbær
- ½ bakke friske blåbær
- ¼ l piskefløde
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Opvarm ovnen på 180 grader
- Bland æg og smør i en skål og pisk det til en sammenhængende masse ved høj hastighed
- Tilsæt brownieblandingen og vand under omrøring
- Pisk dejen til en luftig masse
- Kom dejen i en springform Ø 23 cm)
- Sæt formen i ovnen og bag den på 180 grader i 20-25 minutter
- Tag kagen ud af ovnen og lad den køle lidt afImens mases 4 jordbær med en gaffel i en skål
- Tilsæt fløden og vaniljesukker og pisk den sammen til flødeskum
- Skær kagen igennem så du får en bund og et låg
- Fordel 3/4 af jordbærskummen i mellem de to lag.
- Fordel den sidste flødeskum på toppen af kagen
- Pynt med bær
Der er endnu ingen kommentarer.