Denne trend har floreret på både TikTok og Instagram og selv om det ser lidt smasket ud, så må du ikke tage fejl. Det smager himmelsk.
Smagene forener sig og du får alle smage med i hver eneste mundfuld, der er ikke grønt som glider rundt og det er en trend som jeg virkelig kommer til at tage til mig.
De store lækre glutenfri bagels, solgte jeg på min webshop, men Schär laver også bagels som jeg har set i Bilka og Føtex.
Min bagel er fyldt med rester fra køleskabet, den kan virkelig anbefales skulle du også have rester tilbage fra en flæskesteg.
Glutenfri Chopped Bagel
Ingredienser
- 1 Glutenfri bagel
- 3 tynde skiver stegt flæskesteg
- 9 skiver agurk
- 2 spsk. smøreost
- 3 små cherry tomater
- 1 kvist rosmarin
- Salt og peber
Sådan gør du
- Varm din bagel på 200 grader i en opvarmet ovn med et ildfastfad med kogende vand i bunden. Det forhindre din bagel i at blive hård og tør.
- Bland alle ingredienser på et skærebræt
- Hak det helt fint
- Bland godt sammen og smag til med salt og peber
- Fyld din bagel
- Server!
Vil du have flere opskrifter på glutenfri frokost, så kan du finde dem lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.